Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedi çıkış bapsı adına çatı misil aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak midebünyesı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan elan nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı daha buna sargılı olarak daha ehven olmaktadır.

Bununla omuz omuza hordaki kriterlere malik olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması ikrar edilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunduğu gestaltnın sineerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve hava şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Mekân Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdivenleri, munis bir dizayn ile Yangın Çıkış Kapısı yapım edilmelidir. Bu tasavvur, kullanıcıların ivedili durumlarda kolayca kullanabilmesini katkısızlamalıdır.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate kırmızıınarak lazım adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Evlerin ve iş yerlerinin emniyetliği, ortamında kâin insanlarla omuz omuza kıymetli eşyaları muhafaza etmek yerine…

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğu, çatı yüksekliğine bağlı olarak Umumi olarak, 2023 seneı bakımından 30 metreden daha yüksek olan davranışyeri ve ticari binalarda yangın merdiveni ıztırari hale gelmektedir.

Alışılagelen veya özel bir çıkışın yangın veya çeşitli ayrıksı nedenlerle engellenmesi durumunda da almaşık olarak fonksiyon üstlenir. Ivedi çışitalar ekseri çatı bağırsakindeki stratejik alanlarda mevki alır. Müstacel bir tavır esnasında insanoğluın toplanabileceği merdiven anlamsızluğu, koridor veya başka bölgeler buna dahildir.

çoğu kez yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın alanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirim kurtarmaktadır.

Report this wiki page